I dag er der stadig mange børn der bliver døbt i Danmark. Ikke alle på grund af tro, nogle mere på grund af tradition. Uanset årsagen så er det ofte en festlig dag. I den kristne kirke har vi en gudmor eller gudfar til det lille barn, som officielt giver barnet sig navn, og som forpligter sig til at lade det lille barn vokse op i den kristne tro. Mange tror at gudmor eller gudfar, kun har forpligtelser hvis forældrene skulle gå bort, men det er ikke sandt. Under hele barnets opvækst har gudmor eller gudfars pligt at sørge for at barnet vokser op i den kristnende tro. Gudmor eller gudfar har ingen økonomiske eller ”tag over hoved” forpligtelser, udelukkende den kristnede tro.

En dåbsdag kan fint afholdes i et telt, og vi vil gerne hjælpe jer, og hvis i ikke ønsker telt, men har i bruge for ekstra borde, stole eller service så hjælper vi også med det. Hos Lerche-festudlejning er der ingen forpligtelser til at købe hele parken, hos os kan du frit bestille lige det du har behov for.

Når vores kære små vokser op, så kommer en dag hvor de står over for at vælge at skulle konfirmeres eller ej. Her er det heller ikke altid en spørgsmål om tro, men lige så tit traditioner som gør valget.

En konfirmations dag kan vi også hjælpe til med. Båd med telt, borde stole og service. I er meget velkommen til at ringe på 20715181 eller maile på : lerche@lerchefestudlejning.dk, så finde vi en løsning der passer til jeres fest.

Der er også mange familier som hverken holder dåb eller konfirmation.

Der er familier der holder navngivnings fest, og nonfirmation. Uanset hvad betegnelsen er for den fest der holdes for det nyfødte familiemedlem, eller det unge menneske, ja så vil vi gerne hjælpe med rammerne for en god fest. Så ring endelig uanset jeres holdning til kristendom eller anden trosretning.

Ring endelig 20715181 eller send en mail på lerche@lerchefestudlejning.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/ jer.

Venligst
Jeanette Hansen
Lerche-festudlejning

KONTAKT

KONTAKT OS for et uforpligtende tilbud.

vi kan hjælpe dig med alt indenfor fest

KONTAKT