FestudlejningFestudlejning

Mangler du telt eller andet tilbehør til festudlejning? Lerche festudlejning har hvad du søger.

Vi kommer gerne ud og ser på stedet…
Når du/i lejer telt og tilbehør hos Lerche-festudlejning, kommer vi gerne ud og ser på stedet hvor du/i har tænkt dig/jer, at teltet skal stå. Vi måler op og kommer med et forslag der passer lige til din fest. For inspiration til din næste fest, besøg da vores galleri og se eksempler på tidligere arrangementer Lerche-festudlejning har leveret telt og tilbehør til.

Vi ser muligheder hvor andre ser udfordringer…
Vi kan godt have dele af haven, et bed, et træ, et springvand eller noget helt andet, inden i teltet, så disse udfordringer ikke må blive en begrænsning, men ofte kan de være en fantastisk dekoration i teltet. Skulle du selv have nogle foreslag eller ideer, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Denne opmåling koster ikke ekstra.

Du/i er selvfølgeligt også meget velkommen til selv at måle op, og tage stilling til hvor du/i ønsker teltet skal stå.

Hvordan vores festudlejning fungerer…
Når du har reservert et telt hos Lerche-festudlejning, så kommer vi ud og sætter teltet op som regel i ugen op til festen. Har i lejet et telt med gulv lægger vi gulvet, og vi sætter det tilbehør i har lejet inden i teltet. Ugen efter festen kommer vi og tager teltet ned igen og fjerner gulvet. Vi forventer at det tilbehør du/i har lejet, står stablet og samlet i de udleveret kasser, i teltet.

De endelige datoer for opsætning og nedtagning, aftaler vi ca. 14 dage før jeres fest. Så kan I, i god tid får overblikket inden den store dag.

Skulle der være eventuelle spørgsmål til vores festudlejning, så er man selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan være spørgsmål til opsætning osv., men foreslag eller lignende modtages også gerne. Så tøv endelig ikke, hvis du går rundt med ideer eller lignende, som du gerne vil have afklaret.

Ring endelig 20715181 eller send en mail på lerche@lerchefestudlejning.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/ jer.

Venligst
Jeanette Hansen
Lerche-festudlejning

KONTAKT

KONTAKT OS for et uforpligtende tilbud.

vi kan hjælpe dig med alt indenfor fest

KONTAKT