Ved firmaarrangementer er der ofte et ”festudvalg”, men det kan også være en enkelt person som står for et firmaarrangement. Uanset om i er en eller flere til at arrangere, så står vi gerne til rådighed med hjælp og input til hvad i evt. kan have brug for og glæde af.

Firmaarrangementer kan overordnes deles i to grupper.

  1. Den type fest, hvor alle har brug for en siddeplads, eks. Julefrokost. Her kan både være tale om små grupper som sidder ved runde borde, eller ved mindre firkantet borde eller, en samlet enhed som sidder ved et langbord, E-bord, U-bord.Vi har runde borde i forskellige størrelser så i kan sidde fra 4 til 12 personer pr. bord.Firkantede borde har vi i 2 størrelser, så antallet af sidde pladser kan tilpasses selskabet. Stole kan vælges efter budget og temperament, polstret stole, godt hvis i skal sidde længe. Wienerstole, man sidder måske ikke helt så komfortabelt, med de giver lidt bedre plads, hvis i skal være mange og pladsen er trang.
  2. Reception, en medarbejder har været her længe, chefen fylder rundt, der kan være mange gode grunde til at holde en reception. Her kan man med fordel vælge høje cafe borde, hvor folk kan stå og nippe til noget godt, og alle kan gå og komme uden at det skaber tomme pladser.Til Receptioner kan man med fordel vælge en mindre tallerken, så det er lettere at slippe af med den, evt. en party chips, som kan monteres på tallerknen og glasset kan ”hænge” i.

Uanset jeres firmas begrundelse til at holde en firmafest, så vil vi gerne hjælpe jer.

Ring endelig 20715181 eller send en mail på lerche@lerchefestudlejning.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/ jer.

Venligst
Jeanette Hansen
Lerche-festudlejning

KONTAKT

KONTAKT OS for et uforpligtende tilbud.

vi kan hjælpe dig med alt indenfor fest

KONTAKT